Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Mezi námi lháři" by Caroline Englandová * Book PDF Kindle ePub Free

Mezi námi lháři

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Mezi námi lháři
  • Author : Caroline Englandová
  • Release Date : January 05, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1250 KB

Description

Říkali si A-tým a na střední to byla nerozlučná čtyřka. Dnes už má každý z nich dobrou práci, pěkný dům, trvalý vztah… a malé temné tajemství. Jenže lhát se donekonečna nedá – ani svým nejbližším, ani sám sobě. To, co mělo navždy zůstat skryto v zákoutích lidské duše nebo v hlubinách minulosti, se hlásí o svá práva.

Tento strhující thriller zavádí čtenáře do britského Manchesteru, kde čtveřice přátel a jejich rodiny žijí své životy v trysku moderní doby. Je tu však i kus „staré dobré“ Anglie s čajem, sendviči, nedělními bohoslužbami a velkými svatbami, kde se sejde celé příbuzenstvo a pár skleniček rozváže údy i jazyky. Právě na svatbě Nicka a Lisy začínají vycházet na povrch tíživé skutečnosti, které dosud aktéři příběhu tak úzkostlivě tajili před ostatními. Drolí se maska věrného manžela, starostlivého otce, milujících rodičů. Všichni lžou, a všichni to vlastně myslí dobře. Nechtějí zklamat své milované, chtějí je uchránit před bolestivou pravdou. Lež je ale dvousečná zbraň, a po zbrani jednoho dne steče krev.


Hra na pravdu začíná a pravda bude bolet.

Každý má své tajemství…

Opravdu znáte svoje přátele?


Napínavé, znepokojivé a chytře prokomponované. Lži mého manžela jsou dechberoucí četba, jako stvořená pro fanoušky Lucy Clarkeové a Erin Kellyové.



** BESTSELLER AMAZONU Z PRVNÍ DESÍTKY V KATEGORII KINDLE **

***


Caroline Englandová se narodila v britském Sheffieldu. Vystudovala práva na Manchesterské univerzitě a rozjela úspěšnou advokátní kariéru. Po letech strávených v zahraničí se ale rozhodla právnickou profesi opustit, aby se mohla plně věnovat svým třem dcerkám.

Románový debut Beneath the Skin vydala Caroline Englandová v roce 2017, v té době už ovšem měla na kontě povídky a básně publikované v několika antologiích. Ve své literární tvorbě se inspiruje zkušenostmi advokátky se specializací na rozvody a rodinné právo. Její druhá kniha Mezi námi lháři se umístila v mezinárodním Top Ten žebříčku bestsellerů internetového knihkupectví Amazon.


***


„Jestli přemýšlíte o tom, jak vypadají na pohled úžasné životy vašich sousedů a známých za zavřenými dveřmi, tohle je kniha přesně pro vás!“

My Chestnut Reading Tree


„Propletené milostné trojúhelníky ničí úžasnou partu přátel v tomhle pomalu se rozhořívajícím literárním thrilleru.“

Rachel Sargeantová, autorka knihy The Perfect Neighbors


„Ostré a sladce zvrhlé. Tu knihu jsem si zamilovala.“‘

Helen Fieldsová, autorka bestselleru Dokonalá kořist


„Nádherně odpozorováno, brilantně napsáno.“

Amanda Robson, autorka knihy Obsession


„Úžasná charakterizace, skvělý literární styl a nečekané zvraty, ze kterých vám půjde hlava kolem.“ Teresa Driscollová, autorka knihy Mám nad tebou moc


„Postavy – včetně vedlejších – jsou napsané tak dobře, že hořím touhou dozvědět se, co se s nimi stalo po těch několika výbušných posledních stránkách.“

Aust Crime Fiction


„Plakala jsem, smála se, culila se, vztekala se a znovu plakala – takhle kniha ve mně vzbudila všechny druhy emocí.“

A Haven for Book Lovers


„Lahodně temný a propletený příběh nestálé cti, obtížného závaží lži, chtíče a hluboko skrytých pravd.“

magazín Shots


2. varianta anotace

Je to právě rok, co se Penny provdala za Willa. Rok novomanželského štěstí, kaleného jenom dosud neúspěšnou snahou o početí. Mít s Willem dítě, to je úkol, který si Penny vytyčila a který musí za každou cenu zvládnout. Nesmí selhat jako… ne, to bylo dávno a Will se o tom nikdy nedozví. Jenže na další svatbě se Penny setká s celou starou partou svého milovaného manžela a dochází jí, že není sama, kdo nehraje s otevřenými kartami.

Čtveřice bývalých spolužáků z Manchesteru, jejich partneři, rodiče a děti, práce, obýváky a ložnice, jejich na pohled idylicky spořádané životy a jejich lži – to je půdorys, na němž se začíná odvíjet napínavý příběh Caroline Englandové. Před Nickem se na jeho svatbě pootevře staré a temné rodinné tajemství. Dan se bude muset rozhodnout, jestli dá přednost vášni, nebo zodpovědnosti. Starostlivou „matku“ party Jen dohání dávný hřích, jehož prozrazení by mohlo ohrozit její rodinu. A Will, Pennyin báječný, úžasný Will – s kým si to píše esemesky, které před ní schovává? Hra na pravdu začíná a pravda bude bolet.


Download Ebook "Mezi námi lháři" PDF ePub Kindle